divendres, 19 d’octubre del 2007

Els meus amics

Qui no sab el valor de la amistad.Qui no ha tingut mai un amic,en la infacia,a al pubertat...Es el millor que pots tenir,estan sempre alli,amb tu,quan estas trist,quan estas alegre,ells ho perceben,ells sempre saben que es el que et passai i et fan costat,aquelles cares,aquella mirada,et busquen en tot moment,volen estar amb tu,et donen cada dia els bon dias quan et lleves,t'esperan quan arribes a casa,volen dormir amb tu.
En fi t'ho donen tot a canvi de res,ells son la Nit i en Bru,els meus unics amics,esl verdaders amics,no en vull d'altres perque sempre m'han decepcionat,ells no.Qui no te gossets no ho pot compendre es ago que no es pot explicar perque els que no ho entenan et prenen per boig.A ells els hi dedico aquest petit escrit,encara que saben que ho son tot per mi i que els estimo.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Nit i Bru són el peludets més dolços que hi ha en aquest planeta, pero no es pot dependre només de dos animalons per molt que ens aportin, les persones han de viure i veure món, que són dos diessssssssssss- Ole amb el taichi, la pintura, la lectura, les excursions, caminar......amb la nit i en bru sempre al costat.
I un any d'aquest amb els teus nets (netes), pero a disfrutar i mirar endavant que és el que importa, l'avui i el demà son els que a un el fan feliç i caminar. El passat està per recordar lo millor pero no et fan avançar. Camina endavant!! petonssssssssssssssss.Es que una filla com jo no la tobaràs en lloc!!